Avanzas nya Android-app är här!

Äntligen kan vi stolt presentera en helt ny Android-app som fått ny design och förbättrad användarupplevelse.

Ladda ner vår nya Android-app på Google Play!

Numer har de flesta en smartphone på en armlängds avstånd och vi märker tydligt att användningen av våra mobila appar ökar dramatiskt. Med det ökar vårt fokus på utveckling av nya och smarta funktioner för att förenkla ditt användande och förbättra användarupplevelsen.

androidÄntligen kan vi presentera en helt ny app där vi gjort stora förändringar med ny plattform och på så vis lagt grunden för att kunna bygga vidare för kommande funktionalitet. I samband med den här appen lägger vi helt enkelt i nästa växel i utvecklingsarbetet och möjliggör mer frekventa uppdateringar.

När vi skissade på den nya appen så tog vi oss en funderare kring vad som är viktigast och vilka funktioner som våra kunder använder mest. Resultatet blev en app där de mest frekvent använda funktionerna lyfts fram. Vi är alltså förhoppningsfulla att den nya designen i större utsträckning ska vara skräddarsydd utifrån er användning.

Vår förhoppning är att den nya funktionaliteten ska leda till bättre översikt av dina befintliga innehav och hela vårt utbud. Du kommer kunna se relaterade värdepapper till dina egna innehav och till de olika artiklar du läser där olika värdepapper omnämns, från omnämnande i artikel till din bevakningslista är bara ett par klick bort.

Största nyheterna i appen:

  • Förbättrad användarupplevelse och ny design.
  • Välj dina egna nyckelvärden på hemskärmen.
  • Förbättrad aktieinformation och utökad bolagsdata.
  • Bättre gränssnitt för nyheter som berör dina värdepapper och bevakningslistor.
    Skapa, ändra och ta bort listor direkt i appen.
  • Ändra befintliga köp- och säljordrar direkt i appen.
  • Relaterade värdepapper till egna innehav och nyhetsartiklar.
  • Ny delningsfunktion för nyheter.
  • Kortnamn (ticker) i ett värdepappersnamn i sökfunktionen.

andoridnyascreens

Kompatibel för Android 5.0 och senare

Appen är till för dig som har en Android 5.0 och senare. Det valet har vi gjort eftersom vi ville fokusera på en bra användarupplevelse och en design som stöds först från och med dessa versioner . För telefoner med äldre operativsystem finns den tidigare appen, som innehåller samma basfunktionalitet.

Har du fler tips, idéer och synpunkter får du mer än gärna kommentera inlägget.

Relaterade inlägg