Isabella ”Blondinbella” Löwengrip gästar Avanza Play

Entreprenören och bloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip gästade Avanza Play för att prata sparande och investeringar. Ett flertal rapporter tyder på att kvinnors ekonomiska självförtroende tenderar att vara lägre än männens. Vi ställer oss frågan varför det är så och vad man kan göra åt det.

För att få inspiration på temat intervjuade vår Sparanalytiker Johanna Kull den framgångsrika entreprenören och bloggaren Blondinbella för att ta reda på hemligheten bakom hennes framgångar.

Tjejers ekonomiska självförtroende, entreprenörskap, Isabellas egna motgångar och hur hon tänker kring sparande och investeringar är några saker som nämns under intervjun.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.

Relaterade inlägg

Kommentarer

4 svar till “Isabella ”Blondinbella” Löwengrip gästar Avanza Play”

  1. Jag fattar verkligen inte hur utvecklingen från 0,10 till 14 kr per aktie motsvarade en vinst på 280%.

    • Snarare lite dumt att säga så när splittar osv ägt rum… rätt ointressant att hon gav 10 öre då…när det motsvarade en kurs på 5 kr mot vad hon väl sålde för…

      • Det var lite det jag menade. Att nämna kurser och summor när de inte utvecklas vidare. Inget illa om Blondinbella, men med hennes aktietips på ekonomistas osv så förstår jag inte varför avanza tycker att det är nödvändigt att lägga en intervju med henne på min förstasida som ska vara till för att hjälpa mig ta bättre investeringsbeslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.