Makropanelen diskuterar Brexit

Av Avanza

21 jun 16

Share

I Avanzas Makropanel diskuterar vi de stora penseldragen i den globala ekonomin som kan påverka spararna. Global aktiemarknad, svensk aktiemarknad, valutamarknad, räntemarknad och inte minst den politiska arenan.

Juni månads tema är Brexit

I juni diskuterar vi Brexit som är den stora snackisen i finansvärlden. Vi gästas av Anders Wilson som är fondförvaltare på Enter Fonder och Claes Måhlén som är chefsstrateg på Handelsbanken.

 

Anders WilsonAnders Wilson - Enter Fonder 2
Ansvarig för ränteförvaltningen samt ränteförvaltare/analytiker på Enter Fonder. Anders har arbetat med förvaltning och handel inom räntebärande värdepapper och valuta i mer än 20 år. På Enter förvaltar Anders våra räntefonder och diskretionära ränteuppdrag. Han är även ansvarig för vår makroanalys.

Samtliga fonder från Enter Fonder hittar du här

 

 

Claes Måhlén - Handelsbanken 2

Claes Måhlén
Chefsstrateg på Handelsbanken med ansvar för gruppen för marknadsanalys inom räntor, krediter, råvaror och valuta. Bakgrund inom makroekonomisk analys vilket fortsätter att vara en utgångspunkt för hans marknadssyn. Centralbankernas agerande är viktigare än någonsin för de finansiella marknaderna och upptar därför stor del av analystiden.

Samtliga Handelsbankens fonder hittar du här

 

 


Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.

Relaterade inlägg