Tävling: Vinn biobiljetter till NOAH

Uppdaterat 1 april: Tävlingen är nu avslutad! Rätt svar och vinnare finner ni längst ned i blogginlägget. Tack till alla er som var med och tävlade!

Historien om Noak är en inspirerande berättelse om mod, uppoffring, hopp och försoning – en berättelse som Darren Aronofsky (”Black Swan”, ”The Wrestler” och ”The Fountain”) nu tar till bioduken.

I NOAH spelar den Oscarsbelönade Russel Crowe mannen som utses av Gud att genomföra ett gigantiskt räddningsuppdrag innan en apokalyptisk flod förstör jorden. Aldrig tidigare har berättelsen om Noaks ark filmatiserats på detta storslagna sätt – där publiken bjuds in för att uppleva hans kamp och känslor där han ständigt finner sig balanserandes mellanhopp och förtvivlan.

Ta chansen att vinna 2 biljetter genom att delta i vår tävling! Du väljer själv biograf och kan nyttja biljetterna så länge filmen visas.

448_poster

Tävling

För att delta i tävlingen så svarar du på frågorna nedan. Svaren skickar du in via en kommentar till detta blogginlägg. Se till att använda en korrekt e-postadress då vi kommer kontakta dig via e-post om du vunnit. Vi behöver ditt svar senast den 30 mars 2014. De 15 deltagare som svarat flest rätt och skickat in svar först vinner 2 biobiljetter var.

OBS! Vi tillåter endast ett svar per deltagare, e-postadress och IP-adress registreras med svaret (men visas ej). Till detta blogginlägg kommer vi att dölja kommentarerna som avser tävlingsbidrag fram till dess att tävlingen är avslutad.

1. På Avanza Forum nämnde Lukas Lundin aktien NGex Resources Inc. Han fick även svara på frågan vad NGex står för. Hur löd svaret?

2. Ett flertal fastighetsbolag har under de senaste månaderna noterats på börsen. Nämn två stycken som noterats under 2014.

3. Hur många anställda hade Avanza i genomsnitt under 2013?

4. Vilka länder besökte Placera under sin Asienresa? (1 poäng per rätt svar)

5. Bostäder och räntor är något som diskuteras livligt i media. Avanza har ett eget bolån, Superbolånet, vars prissättning till en del styrs av en underliggande ränta. Vilken är den underliggande räntan? 

6. Vilket bolag ligger bakom den yngsta dollarmiljardären 2014?

7. Vad blev introduktionspriset för bolaget Kings notering på NYSE?

8. Vilka tre bolag ligger bakom aktiegraferna nedan? (Tips: Alla nämndes på Avanza Forum)

a)

noah1

b)

noah2

c)

noah3

Tävlingsregler

Tävlingen går ut på att svara rätt på de ovanstående frågorna. Varje rätt svar ger 1 poäng, vinnare blir de 15 första som uppnått 12 poäng. Om ingen uppnått 12 poäng så vinner de 15 bidrag med flest rätt, och först inskickat. Deltagande sker genom en kommentar till detta blogginlägg, vi godtar endast ett svar per e-postadress och IP-adress. 15 st tävlande vinner 2 biljetter var.

Vinnarna kommer att meddelas via mail den 31 mars 2014 och kommer att publiceras i en uppdaterad version av detta blogginlägg den 1 april 2014.

Anställda från Avanza får inte vara med och tävla. En jury bestående av medarbetare från Avanza kommer att bedöma svarens riktighet. Juryns beslut kan ej överklagas.

Värdet på vinsten är 280 kr (140 kr per biljett). Biljetterna gäller på samtliga biografer i Sverige där filmen visas och är giltiga så länge filmen visas. Ingen vinstskatt utgår.

Tävlingen kommer att pågå till och med 2014-03-30. Vi måste ha ditt svar senast kl. 23.59 den 30 mars 2014.

 

Rätt svar

1) No Gut, No Glory Exploration
2) Hemfosa Fastigheter, Oscar Properties, Kallebäck Property Invest
3) 268/269 (båda är rätt enligt årsredovisningen)
4) Kazakstan, Singapore, Indonesien
5) Reporäntan
6) Logan Property Holdings
7) 22,50 USD
8 a) Actavis PLC
8 b) Etrion
8 c) IAR Systems Group

Vinnare av 2 st biljetter

1. Tim Johansson (12 rätt)
2. Rikard Drugge (12 rätt)
3. Ludvig Persson (12 rätt)
4. Stefan Grimfors (12 rätt)
5. Oskar Schulz (11 rätt)
6. Torbjörn Lilliebjelke (11 rätt)
7. Dan Johansson (11 rätt)
8. Marie Pedersen (10 rätt)
9. Rikard Wiberg (10 rätt)
10. Daniel Frändberg (10 rätt)
11. Torbjörn Wiberg (10 rätt)
12. Fredrik Wiberg (10 rätt)
13. Josefina Chai (10 rätt)
14. Marianne Alexandersson (10 rätt)
15. Joel Backesten (9 rätt)

Grattis till er!!

Relaterade inlägg