Vad döper du dina konton till?

Av Avanza

06 okt 16

Share

Drömlägenheten, Landet eller Lucas growing up? Eller kanske worldwide portföljen? Döp dina konton så får du bättre överblick och det blir ännu roligare att spara. Visste du förresten att du kan använda både namn och emojis i kontonamnet?

Genom att döpa dina konton blir du påmind om målet med ditt sparande och får en extra skjuts i dina investeringar. Dina konton döper du enkelt via datorn, iPhone- eller Android-appen.

kontonamn

TIPS! Dela med andra

Har du ett riktigt bra kontonamn som motiverar dig i dina investeringar? Twittra dina förslag med hashtagen #AZAkul

Så här döper du dina konton:

 

Via avanza.se:

Logga in, gå till kontoöversikten och klicka i snabbmenyn till höger på de tre prickarna under Tjänster. Välj kontonamn. Klicka på Spara. Vill du hellre se en instruktionsfilm om hur du ändrar kontonamn via din dator? Den hittar du här

I iPhone-appen:

Logga in och gå till Mitt innehav, klicka på ett konto under Översikt och gå till Detaljer och klicka på de tre prickarna till höger om kontonumret. Du hittar emoijisarna under ”jordgloben” längst ner på tangentbordet. (Tänk på att emoijis kan se annorlunda ut på din dator). Klicka på Spara.

Vill du ha extra hjälp? Kika på klippet!

I Android-appen:

Logga in, gå till Innehav och klicka på ett konto. Tryck på de tre prickarna högst uppe i högra hörnet och klicka på Namnge konto. Du hittar emoijis under ”den glada gubben” nere i vänstra hörnet, klicka sedan på den glada gubben igen när du flyttat dig till vänster om mellanslag. (Tänk på att emoijis kan se annorlunda ut på din dator). Avsluta genom att klicka på Spara.

Relaterade inlägg