Nyhet! Nu rullar vi ut nya certifikatsidor

Av Avanza

28 sep 20

Share

Har ni någon gång använt appen för att följa era certifikat och klagat högt över att ni inte kunnat se några grafer? Då kan jag komma med glädjande nyheter att de dagarna snart är över! Nu börjar vi nämligen rulla ut nya sidor för våra certifikat i apparna, som vi hoppas kommer att uppskattas av er.

Vadan denna förändring?

Varför gör vi då nya sidor? Vi håller på med ett teknikskifte vilket delvis innebär att vi löpande kommer att byta ut alla instrumentsidor. För lite mindre än ett år sedan började t.ex. vårt team att byta ut aktiesidorna i appen, och nu går vi vidare med våra certifikat. En stor fördel med det här arbetet, som jag nämnde i ett inlägg förra året, är att alla framtida ändringar vi gör på dessa sidor kommer att aktiveras direkt på alla platser vi har sidorna. På så sätt kommer vi att förbättra vår innovationshastighet väldigt mycket (när allt väl är på plats överallt).

What’s in it for me?

Vad är det som är nytt då? Som jag nämnde är det främst det faktum att du nu kan se grafer som vi tror är det största lyftet, men även att sidorna andas Avanzas övriga design. Några andra förbättringar är att vi kommer att visa ditt innehav (om du redan äger certifikatet), orderdjup utan att behöva gå vidare till orderläggningen och eventuella nyheter på underliggande värdepapper.

Vi hoppas att ni tycker om våra nya sidor, och återkom gärna annars med feedback om hur vi kan göra de ännu bättre!

/Olof Andersson, Produktägare Börsdata och Beslutstöd

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. 

Relaterade inlägg